Înscrierea în Asociația de Psihanaliză și Psihoterapie Relațională

În România, interesul pentru practica și gândirea psihanalitică relațională este în creștere. Asociația noastră este o comunitate de psihoterapeuți care împărtășesc, cercetează și cultivă valorile psihanalitice relaționale. Suntem filiala din România a Asociației Internaționale de Psihanaliză și Psihoterapie Relațională (APPR). Dacă doriți să ne cunoașteți, vă oferim posibilitatea participării la întâlnirile noastre lunare de studiu și intervizare (care au loc în a doua duminică din fiecare lună) timp de 3 luni consecutive. În acest interval, veți putea să vă informați și să vă dați seama dacă vă doriți să faceți parte din asociația noastră. Dacă aveți întrebări, curiozități, nelămuriri și deschiderea de a cunoaște comunitatea noastră psihanalitică relațională, vă invităm să ne scrieți la adresa de email: iarppromania@gmail.com.

În cazul în care doriți să vă înscrieți în asociația noastră:

• citiți Statutul asociației noastre aici
http://iarpp.ro/devino-membru/
• cotizația anuală este de 360 lei (poate fi achitată si trimestrial – 90 lei sau bianual – 180 lei)
• In maxim un an de la înscrierea in asociatia noastră este necesar să vă înscrieți în IARPP, în cazul în care nu sunteți deja membru. (http://iarpp.net/membership-benefits/iarpp-membership-dues/)

Principalele beneficii ale membrilor Asociației de Psihanaliză și Psihoterapie Relațională:

Apartenența la o comunitate psihanalitică relațională, în care valorizăm și punem în practică principii democratice, colaborative, în care membrii participă la viața asociației și prin vot. Participarea la grupurile de studiu și intervizare este o ocazie de a crește împreună în spiritul psihanalitic relațional. Membrii asociației beneficiază de reduceri la activitățile organizate de APPR. Membrii asociației au acces la biblioteca digitală de psihanaliză relațională.

Vă așteptăm cu drag!