IARPP (Asociația Internațională de Psihanaliză și de Psihoterapie Relațională)

website: http://iarpp.net

Contul asociației: RO35INGB0000999910698799

Asociația Internațională de Psihanaliză și de Psihoterapie Relațională a fost creată cu scopul de a crea un spațiu psihanalitic democratic și heterogen, în care persoane cu un statut profesional variat să poată schimba experiențe și idei.

Această asociație (înființată în 2001) și-a propus să aducă un suflu democratic și pluralistic în psihanaliză, și nu să creeze vreo nouă ortodoxie. IARPP încurajează interacțiunea între membrii săi la multiple niveluri, această deschidere favorizând împărtășirea flexibilă de experiențe și dezbaterea de idei, mai degrabă decât interese, îngrijorări sau justificări instituționale.

În Asociația Internațională de Psihanaliză și Psihoterapie Relațională este favorizată o dialectică flexibilă, incluzivă (cu corespondentul intern al dialecticii flexibile între stările sinelui), mai degrabă decât dihotomia fermă, axiomatică.

IARPP oferă oportunitatea ca psihanaliștii și psihoterapeuții relaționali din întreaga lume să interacționeze, să creeze o comunitate care le energizează munca psihoterapeutică și perspectiva psihanalitică relațională.

Principalele beneficii ale membrilor IARPP:

Apartenența la o comunitate de psihanaliști relaționali, acces rapid la noutăți psihanalitice relaționale (newsletter), posibilitatea de a dialoga cu psihanaliști relaționali internaționali (Robert Grossmark, Jody Davies, Donnel Stern, Stuart Pizer, Joyce Slochower, Steven Stern).

Webinariile și colocviile online de care beneficiază membrii IARPP au devenit o tradiție și un prilej excelent de a învăța unii de la ceilalți.
Membrii IARPP beneficiază de o reducere de 20% și de transport gratuit atunci când achiziționează cărți ale editurii Routledge.
Acces gratuit la arhiva revistei Psychoanalytic Dialogues și primirea în format tipărit a numerelor curente (6 numere ale revistei/ an).
Costuri reduse la conferințele IARPP și acordarea de burse pentru participarea la aceste conferințe.
Acces la arhiva colocviilor care au avut loc până în prezent.
Acces la interviurile video cu psihanaliști relaționali internaționali (Philip Bromberg, Lewis Aron, Anthony Bass, Hazel Ipp, Malcolm Slavin & Joan Coderch).